dimarts, 6 de desembre del 2011

Running per Collcerola

Carretera de Les Aigües
Com ja tenia previst, aquest mati hem anat a la Carretera de les Aigües. Un dia espectacular, sol a dojo i fred, molt fred, però amb un cel blau i obert com si fos ple estiu. He anat acompanyat per la meva filla, que era la primera vegada que pujava a corre a la Carretera de les Aigües.

Per anar-hi, hem agafat el cotxe, ja que si no havíem d’anar caminant fins al principi del circuit. M’ha costat molt trobar aparcament; tot l’espai per a cotxes estava ja ple i sols eren tres quarts de 10. Finalment he aparcat a la mateixa carretera (tota l’estona he estat pensant que no vingués la grua).

La meva filla estrenava sabatilles noves, ja que les que tenia li feien mal al dit, (resulta que és de peu pronador) i ahir se’n va comprar unes de noves, per estrenar-les avui. També són Mizuno. Per cert, no tinc accions a la casa Mizuno, només és casualitat.

Bé, tornant a la sortida, hem fet els estiraments adients i cap a la carretera. Allò estava ple de gent. Ciclistes amunt i avall, sols i en grups, gent corrent amb el gos al costat, matrimonis passejant els fills amb el cotxet, i fins i tot he vist algun boig baixant per les dreceres de la muntanya amb la mountain bike.

Baixador
Hem arribat fins el baixador de la Carretera de les Aigües del funicular de Vallvidrera (prop del km 4 de la carretera). Jo he anat un bon tros corrents (crec que fins el km-2) i la resta a mitges entre corrents i caminant.

La tornada ha estat millor, ja que he corregut els 2 primers kilòmetres i la resta mig km caminat i mig corrent, que ja esta bé. Per fi, una vegada fets els estiraments corresponents i comprovant que la grua no havia fet cap excursió, hem agafat el cotxe i hem tornat cap a casa. Dutxa i a dinar.

La pròxima sortida està prevista pel Dijous 8 de desembre al Parc de la Ciutadella, veurem que tal....

1 comentari:

  1. Siiiii, les bambes em van de conya! ja no em fa mal la cama ni el dit gros del peu! Va home que estem imparables papa! d'aki a la cursa del Corte Ingles podem fer.la amb menys d'una hora!

    ResponElimina